keskiviikko 7. marraskuuta 2007

Lopputilitystä osa 2. ja THE END

Intialainen ruoka oli hyvää, todella hyvää ja tulista. Ihme ja kumma vatsa ei reagoinut millään tavalla. Söin annoksesta, josta tulin yleensä kylläiseksi noin puolet. Olo oli hyvä. Loppuannoksen söin päivälliseksi.

Wanna-be-vatsa
Illalla tein dippilautasen porkkanasta, kukkakaalista, kurkusta ja taco-dipistä. Niitä jyrsiessä vatsa suuttui ja alkoi oikkuilla. Mahakrampit menivät kyllä pian ohi. Mietin vaan, että mikä wanna-be-persoonallinen mahalaukku minulla on, kun se ei sano mitään tulisen ruuan äärellä ja sitten kun aletaan syömään juureksia niin jo aletaan valittaa.

Ilman sokeria
Kuten olen aikaisemmin sanonut, huomaan paaston tulokset vasta ajan kanssa. Yhden huomasin jo eilen. Laitan aina teehen sokeria. Eilen join tavallista mustaa teetä maidolla ilman sokeria ja se oli juotavaa. Haluan katsoa josko tottuisi juomaan ilman sokeria. Aikaisemmin olen juonut kahvin sokerilla, mutta totuttuani sokerittomaan kahviin sokerillinen on kamalaa! Lähdetään siitä, että minulle käy nyt samalla tavalla teen kanssa.

Siitepölykapseli
Jotkut suosittelevat paaston jälkeen otettavaksi Apibal Aktiv -siitepölykapseleita. Niiden avulla voidaan täydentää paaston hyviä vaikutuksia ja vahvistaa elimistöä. Siitepölykapselit auttavat pitämään myös painoa hallinnassa. Laitetaanpas testiin.

The end
Lopetan nyt blogini tähän, ainakin näillä näkymin. Kiitos kaikille kannutuksista ja seuraavaa paastoa kohti.

Hyviä paastoja kaikille!

Ei kommentteja: